Hoe nu verder?

Nu je klaar bent met het doorlopen van het programma zijn er een aantal dingen die je kan doen om jouw bewustwording & de balans in jouw leven nog verder te optimaliseren.

1. Doorloop het programma inclusief de opdrachten nog eens, en vul aan waar je kan. Je zal merken dat je groeit en telkens nieuwe inzichten krijgt, ondanks dat je de informatie en implementatie al eens tot je hebt genomen. Je hebt de eerste keer namelijk enorme stappen gemaakt, een nieuwe programmering gestart en meer bewust zijn gecreëerd. Met die nieuwe versie van jezelf kijk je anders tegen de theorie aan en kan je makkelijker praktische toepassingen implementeren. Je kijkt ook met een andere blik naar het programma, waardoor je weer andere dingen tot je neemt

2. Boek nog een aanvullend coaching-pakket bij mij in. Op deze manier kunnen we door 5x persoonlijke (wandel)coaching samen nog wat dieper jouw pijnpunten opzoeken en kan je heel gericht vragen stellen.

3. Geniet van een heerlijke dagretraite of kies voor een weekend of weekje weg, en sluit aan bij één van mijn balance-retreats. Hierbij kan je al het geleerde in een rustige omgeving in de praktijk nog eens tot je nemen, implementeren en een diepere connectie met jezelf en gelijkgestemden aangaan. Daarnaast is er weer een leuke ontmoeting tussen ons! Je ervaart in de retraites de kalmerende energie van de natuur, je ontdekt nog meer bewustzijn in jezelf en jouw gedachten en leert daardoor niet alleen de andere deelnemers beter kennen, maar zeker ook jezelf! En dat tijdens een ontspannen mindful-me-vakantie. klik op onderstaande afbeelding voor meer info.

4. Zoek je meer ondersteuning bij beweging & ontspanning, maar wel graag in je eigen tempo en omgeving? Neem dan eens een kijkje in mijn online yoga studio “i lean on green studio”. Hier vindt je meditaties, visualisaties, yoga nidra, yin yoga, yoga flow lessen, en verschillende thema lessen ( bijvoorbeeld op een specifiek lichaamsdeel, chakra of met volle maan). Ook staan er video’s online met handige uitleg en opbouw van verschillende houdingen, zodat je altijd even na kan gaan of je het juist uitvoert en waar het goed voor is. Neem je een (jaar-)abonnement; dan profiteer je niet alleen van een voordelige prijs, maar dan heb je als lid ook toegang tot de maandelijkse challenges.

  • Je kan natuurlijk ook zelf je transformatiereis doorzetten, door regelmatig in jouw eigen rule-book te lezen (en eventueel aan te passen), Download hier nog de verkorte versie; My guidelines om in te vullen en gemakkelijker door te kunnen lezen, zodat je niet elke keer je hele boekwerk door hoeft te bladeren.

P.S. Ik zou het super tof vinden om te horen wat je progressie is, wat je hebt geleerd en waar je nog naar toe wilt groeien na het programma! Laat het me weten via een berichtje of nog leuker; een opgenomen video. Bedankt voor je deelname aan het programma, en wie weet zien we elkaar snel weer eens.

Wees trots op jezelf en kies het pad dat je heel bewust wilt bewandelen! (super leuk als dat nog eens met mij is 😉 !)

Liefs Eileen

Post a comment

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *