Los laten met de maan

Balans

Wie ben ik nou eigenlijk vanuit mezelf, zonder anderen?


In a sea of hate,

be a ripple of love

Never regret anything that has happened in your life

It can not be changed, undone or forgotten

So take it as a lesson and move on

Een volle maan is het ideale moment voor het los laten van oude trauma’s of wonden, het moment om te vergeven, en vervolgens dankbaar te zijn voor wat je wel hebt.

Nieuwe maan ondersteunt het proces van intenties zetten. Elke nieuwe maan heeft zijn eigen energie die we kunnen gebruiken. Intunen met deze energieën is een onderdeel van bewust leven,  Het bewust zijn van deze energieën zorgt ervoor dat je meer één kan worden met het universum. Hieronder een overzicht met de top 5 focus punten per nieuwe maan, om de meeste flow in je leven te ervaren. (let op, de wanneer kolom gaat over wanneer welk sterrenbeeld is, dit wil niet zeggen dat in die maanden ook de nieuwe maan in dat sterrenbeeld staat.)

bron: Yasmin Boland, astroloog & expert op gebied van de maan

Ook ben ik bezig met hele dag evenementen organiseren waarbij ik mijn visie, expertise en de wetenschap overal achter, ga combineren met de maancyclus. Iets wat hier perfect op aansluit. Zie het als een specifieke uitbreiding van wat we in dit programma hebben besproken. ( je krijgt 30% korting op de release day, wanneer je meedoet aan het “balance my world” programma. De eenmailige kortingscode daarvoor is “BMWmoonday30”)

Mocht je hier dus interesse in hebben, of meer over willen lezen, klik dan op onderstaande linkjes. Bij vragen of opmerkingen, laat zeker even een berichtje of mailtje achter, dan kan ik deze voor je beantwoorden!

  • Volle maan = Release day, waar ook de focus ligt op het los laten en helen van oude wonden.
  • Nieuwe maan = Intention day, als vervolg op release day, focussen we hierbij op het maken van nieuwe (levens)doelen, het ernaartoe werken en het belichamen hiervan.

De opdracht van vandaag is:

Een gezamenlijke vergevingsceremonie kunnen we online doen. Super als je hierbij kan zijn en we dit samen live kunnen doen. (je krijgt hier nog een definitieve uitnodiging van in je mail)

  • Deze sessie zal worden opgenomen, Maar ik zou ook graag voor deze ervaring een (aparte) evaluatie of testimonial willen ontvangen. Dit mag geschreven zijn, maar ook een korte video zou ik erg waarderen.
Post a comment

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *