Skip to content

Yoga abonnement info

03

Wat kan ik verwachten?

Wij staan voor kwaliteit en transparantie,
bij vragen of opmerkingen kan je altijd een bericht sturen.

Persoonlijke groei

Met behulp van een uitgestippeld pad kan je volgens het schema specifieke doelen sneller behalen. Staat jouw doel hier niet bij, laat dan gerust een bericht achter. Misschien kan er alsnog een gepast advies gegeven worden.

Ongelimiteerde toegang

Bij aanschaf van abonnementen krijg je ongelimiteerde toegang tot alle video’s. In de bibliotheek komen ook de live video’s te staan. * Bij losse lessen heb je
een beperkte keuze.

gediplomeerde docente

Eileen is een gediplomeerd yoga-docente (200 uur), met een liefde voor alles wat met yoga te maken heeft. Ze houdt ervan vinyasa en hatha yoga te combineren. Daarnaast heeft ze een voorliefde voor lenigheids-oefeningen.

online yoga-lessen

Yoga vanuit je eigen omgeving

Met deze online yogalessen kan je lekker in je eigen comfortzone blijven, je hoeft niet te reizen naar een locatie, en bent dus ook niet meer tijd kwijt dan je daadwerkelijke bezig bent.

vanuit je woonkamer zet je je computer, laptop, tablet of telefoon aan. Je kiest waar je op dat moment behoefte aan hebt, of je volgt een bepaald uitgestippeld pad voor een specifiek doel. Jij bepaald. Heb je ergens een uurtje over? Ook dan kan je een (korte) online yoga-les mee pakken! Ideaal dus, waarbij je alleen je eigen omgevingsgeluiden hebt en mijn stem. Geen zwaar geadem van anderen. Totale rust en focus voor jouw ideale work-out of geleide meditatie.

Start your journey with us now