Skip to content
Masterclass bewustwording en balans, voor een gezond en gelukkig leven

Deze masterclass over bewustwording en balans laat je zien hoe belangrijk deze componenten zijn voor een gezond en gelukkig leven. Als een evenwichtig leven is wat je wilt, zou ik het leuk vinden als je deelneemt aan deze masterclass, zodat je er zoveel mogelijk uit kunt halen! Tot daar… Liefs Eileen

Masterclass bewustwording en balans

De volgende masterclass : n.t.b.

Waarom is bewustwording & balans belangrijk voor een gelukkig en gezond leven?

Met deze masterclass wil ik al wat meer bewustwording creëren in jouw brein. Hoe wij dingen zien, zorgt namelijk ook voor hoe wij dingen ervaren. 2 personen in dezelfde ruimte tijdens eenzelfde gebeurtenis zullen daarom ook altijd een ander perspectief of verhaal vertellen. Zelfs als ze compleet dezelfde achtergrond en kennis hebben. Dit heeft te maken met jouw bewustzijn en de programmering in jouw brein, die samen komen met jouw gedachten. We duiken ook dieper in op de kracht van jouw gedachten en de belangrijkste pilaren voor het vormen van een gebalanceerd leven.

Wanneer je mijn gratis e-book over balans hebt gelezen, zul je zien dat er meerdere factoren zorgen voor een staat van balans die je ervaart in je lichaam & geest. Maar wat betekend balans eigenlijk voor jou?

een vervolg op het e-book , voor meer diepgang!

I can’t teach you balance,

you experience it from within yourself

It’s a feeling

Liever eerst het e-book lezen?

In hetzelfde thema ( bewustwording en balans) heb ik een e-book geschreven, die gratis te downloaden is.
In dit e-book geef ik je alvast 10 tips om mee aan de slag te gaan voor een betere balans in je leven. Heb je deze dus nog niet aangevraagd, of nog niet gelezen? Doe dit dan alsnog! Zo kan je in de tijd tot aan de masterclass alvast kennis maken met mij via dit e-book (of als je mij al wel kent, dan heb je iets te lezen 😉 ) Ook is er dan al enige voorkennis en kan je nog gerichter vragen stellen tijdens de live masterclass.

Ik wil ook het e-book ontvangen met 10 tips voor meer bewustwording & balans

BALANCE STARTS WITH YOU !