Skip to content

Liefdevolle affirmaties

Onder aan dit bericht vindt je 25 liefdevolle affirmaties. Affirmaties zijn korte zinnen of woorden die je bewust maken (in dit geval) over zelfliefde en je kunnen helpen bij het creëren van een positieve mindset.

Deze affirmaties kunnen helpen in de uiting hiervan doordat ze impact op je denkproces hebben. Hierdoor kan een positievere mindset getriggerd worden, zonder dat je er zelf al heel bewust mee bezig bent. Dit is dan ook gelijk een onderdeel van zelfliefde. In mijn balans programma “balance my world” deel ik deze affirmaties ook met je (maar dan een versie die je kan uitprinten) zodat je minimaal elke week kan stil staan bij je eigen proces, je onderbewust zijn prikkelt of simpelweg deze affirmaties gebruikt als herinnering om stil te staan bij wat zelfliefde voor jou betekent.

Nu ook voor jou als lezer beschikbaar, zodat iedereen toegang heeft om bewust zijn en meer zelfliefde te creëren in zijn of haar leven. Ik hoop dat je ze leuk vindt en dat het je helpt bij jouw zelfliefde-journey!

Mocht het zo zijn dat je het gevoel hebt dat een gebalanceerd leven heel ver weg ligt. Of dat je nog van alles moet doen of gedaan moet hebben om dat überhaupt te kunnen bereiken. Weet dan dat je lang niet de enige bent die dat gevoel heeft! Ik leer je daarom in mijn online balans programma (door middel van video’s, uitleg, werkboeken & coaching-momenten) in 4 maanden tijd, wat je kan doen om stap voor stap daar te komen waar jij jezelf kan zijn, jouw grenzen aan kan geven en vanuit zelfliefde kan handelen. Daarnaast leer je in dit balans programma ook meer over balans vinden & gezondheid voor lichaam, geest en je spijsvertering met behulp van yoga technieken, mindfulness en plantaardige voeding. Ook komt er een module opvoeding aan bod, waarbij je het geleerde in de praktijk leert brengen en gaat toepassen en doorvoeren bij jezelf & je kind(eren).

Wil jij ook z’n transformatiereis maken en investeren in jezelf? Bekijk dan nu wat het online programma inhoudt via onderstaande button!

Liefs Eileen

25

Liefdevolle Affirmaties

Hieronder vindt je verschillende korte affirmaties
die jou kunnen helpen bij het vinden van een
positieve mindset & zelfliefde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *