Wanneer spreek je van balans?

Balans

Alle problemen die je onderweg tegen komt zijn een manifestatie van een misverstand. Altijd voortkomend vanuit jouw eigen gedachten. Ontstaan vanuit jezelf.

Ik heb een transformerende formule welke ik graag met je wil delen. Alles komt hierop neer, alles komt hieruit voort. Wanneer je dit echt begrijpt en ervaart, begint jouw transformatiereis naar een leven die jou dient, een leven waarin je bewust leeft een leven waarin je balans ervaart als ervaring.

De transformerende formule is:

Brein + gedachten + bewust zijn = een samenstelling = jouw realiteit -> jouw ervaring.


De opdracht van vandaag is:

Heb jij nog het gevoel dat je een blokkade of onbalans ervaart op dit gebied, Stuur mij dan een berichtje (via mail), zodat ik met je mee kan kijken. We kunnen dan gerichter kijken naar specifieke tools die jou hierbij kunnen helpen. Schrijf het voor jezelf ook op, zodat we dit eventueel in een coaching call of groeps-coaching kunnen bespreken, zodat anderen er misschien ook van kunnen leren.

  • Lees nog eens de ingevulde opdrachten van het werkboek mindset door, en ga voor jezelf na of je hier al verbetering in ervaart, meer rust voelt of een dieper bewust zijn hebt van alles om je heen. Schrijf vervolgens in je journal (of in een schrift of digitaal) op welke groei je al hebt meegemaakt, waar je vandaan kwam, en hoe je je nu voelt. Dat kan met bulletpoints en pijltjes, of je schrijft het uitgebreid op. Het gaat namelijk over het bewust meemaken van een transformatie, hoe klein deze misschien ook nog is. (vergeet niet de datum erbij te zetten)