Introductie & uitleg

Mindset

Welkom,

wat goed dat je voor jezelf gekozen hebt!


In het linker menu kan je zien waar je je in het programma bevindt, via deze weg kan je ook door het programma navigeren. Ook kan je hier zien welke onderwerpen je hebt afgerond en wat je voortgang van het gehele programma is.

Wanneer je iets hebt gelezen, geluisterd of bekeken hebt, klik dan op de knop gelezen/afgerond. Op deze manier wordt jouw progressie van het programma bijgewerkt en kan je duidelijk zien waar je bent gebleven.

Naast de video’s die beschikbaar worden gesteld voor jou, is er dus ook een handig werkboek beschikbaar. Hierin staan nogmaals de opdrachten met een korte uitleg erbij en de link naar bijbehorende tool. Mocht iets niet duidelijk zijn, of twijfel je ergens over stuur mij dan een mail. (naar eileen@ileanongreen.com) Op deze manier kan ik de vragen verzamelen zodat we hier gezamenlijk over kunnen discussiĆ«ren in de groepssessie of (wanneer aangegeven) alleen in de persoonlijke call om jou gelijk verder te helpen in jouw proces.

Het kan handig zijn om het uit te printen als naslagwerk (zeker als je de online omgeving vanuit je telefoon bekijkt). Maar je kan het ook digitaal bekijken, en de opdrachten apart ergens op schrijven. (tip: gebruik hier een groot schrift of map voor, zodat je alles bij elkaar gebundeld hebt. Naar sommige opdrachten refereer ik terug in een later stadium.)

De bedoeling is dat je de chronologische volgorde van de online omgeving als leidraad volgt. Onderaan de pagina’s met filmpjes en extra uitleg vindt je dan de opdracht, passend bij de lessen. Van daaruit refereer ik dan naar het werkboek (of naar een filmpje of audio op de pagina).

Heel veel succes en plezier alvast!

Liefs Eileen