groepspagina

gedurende het hele programma

Verdiepingssessies


Dit is de groeps-pagina, waar iedereen die meedoet aan dit programma toegang tot heeft.

  • De opnames van de maandelijkse verdiepingssessies + Q&A’s, die aan het eind / begin van elke module plaats zullen vinden, worden hieronder geplaatst. Deze kunnen hier dus terug gekeken worden. Mocht je dus niet live bij de groeps-call aanwezig zijn, dan komen ze later die week hier online te staan. Er zullen dus elke keer nieuwe video’s bij komen.
  • Zie onderaan (in de rode opdrachten-sectie) de link naar de facebook-groepspagina. Hier kun je gelijk bij aansluiten.

1.

In de eerste groepssessie hebben we met name op persoonlijk gebied een aantal dingen besproken, vanwege de lage opkomst. Om deze reden is er hiervan geen opname. Wel wil ik hier de opdracht met jullie delen die ik had voorbereid, behorende bij module mindset. Ik heb een video opgenomen waarin ik jullie alsnog meeneem in de geplande groepssessie, inclusief de opdracht.

2.

Door technische omstandigheden zit er bij de laatste opname (balans) helaas geen geluid. We hebben gezamenlijk besloten de geleide meditatie voor zelfcompassie hier te delen, zodat iedereen op eigen tempo hiernaar kan luisteren. Deze vindt je dus hieronder.


Ik wil met jullie nog een aantal helpende korte meditaties delen. Hier heb je denk ik veel aan wanneer je net begint met mediteren, of bewuster leven. Ze zijn kort en bondig, waardoor je ze ook makkelijker in routine-basis kan toepassen. Let me know what you think! (p.s je kan deze 2 meditaties delen met vrienden of familie, ze staan openbaar op mijn youtube-kanaal)


3.

In de derde groepssessie hebben we in deel 1 met name een Q&A gedaan over voeding. Er waren nogal wat vragen die ik hier beantwoord heb.

In deel 2 van deze groepssessie hebben we ons gericht op de nieuwe maan, en het zetten van nieuwe intenties. We hebben hier samen de tijd voor genomen om het nieuwe maan ritueel gezamenlijk door te nemen.

4.