Bonus 2: Masterclass “Human Design” met Sarah Ritzen

Balans

Human design

door Sarah Ritzen


Als bonus bij dit programma, geeft Sarah een masterclass voor jullie op 20 mei. De datum van de live masterclass zal ook weergegeven worden in de facebook-groep en in het overzicht van belangrijke data aan het begin van de module. Je kunt deze dus op meerdere plekken terug vinden. Via de mail Krijg je ook nog de uitnodiging met link om deel te nemen binnen.

Sarah is expert op het gebied van Human design, en richt zich specifiek op het type “projector”. Voor nu gaat zij jullie in haar masterclass meenemen in haar wereld. Waar je het voor kan gebruiken & welke typen en autoriteiten er zijn wordt besproken en ze neemt je mee in welke (basis-)informatie je uit jouw eigen chart kan halen. Je krijgt daarnaast ook gelijk tips mee waar je direct zelf mee aan de slag kan gaan als je daar behoefte aan hebt! Zeker de moeite waard om er live bij te zijn dus! Je heb dan ook de kans om nog vragen te stellen.

Wat is human design eigenlijk?

Human Design is een model, waarin de belangrijkste spirituele leringen (astrologie, het chakra-systeem, de Kaballah en I-Ching), samen komen met de wetenschap (kwantumfysica, biochemie, genetica en sterrenkunde). Het is een complex systeem, wat de belangrijkste, vaak eeuwenoude inzichten (uit zowel de Westerse als Oosterse wereld) combineert. 

Het is het model waarin het natuurlijke (wetenschap) en bovennatuurlijke (mystiek) samen komen. Wat ons het meest geavanceerde en gedetailleerde inzicht geeft in de ‘werking van de mens’. En daarmee in onszelf. 

Wat kan ik ermee?

Human Design is een tool. Een guideline vanuit jouw ware ik. Het kan je inzicht bieden in jouw kwaliteiten en jouw valkuilen. Je hoeft er niets voor te geloven. En je hoeft het niet als waarheid aan te nemen. Ga je er niet op blindstaren, het is namelijk niet perse zoals je nu bent, maar geeft een richtlijn naar hoe jij het beste in balans met jezelf kan leven. Dus wil jij meer rust ervaren, meer in balans, en met plezier, flow en energie je leven leven, weet dan dat jouw design, jouw chart, je een handleiding biedt. Jouw rol (purpose) kan hiermee bepaald worden. Dat betekend niet dat je perse die rol moet vervullen, maar kan wel betekenen dat andere rollen meer moeite en energie kosten voor jouen je zult hoogst waarschijnlijk meer weerstand ervaren. 

Wat is jouw persoonlijke chart?

Om tijdens de masterclass op persoonlijk level uitleg te krijgen is het handig om van te voren je eigen “chart” al op te zoeken. Zo kan je tijdens de uitleg van Sarah gelijk meekijken wat op jouw van toepassing is en ook wat niet. Je kan dit doen via de volgende link; Chart human design opzoeken

Probeer hier zeker live bij te zijn! Je hebt dan na de masterclass namelijk nog de mogelijkheid om vragen te stellen aan Sarah. De masterclass zal hieronder beschikbaar gesteld worden, wanneer je deze live hebt gemist.


Wil je nog meer de diepgang in over human Design luister dan ook eens naar de verschillende afleveringen van de podcast van “school of human design” via de volgende link. Podcast – School of Human Design | by Ellis & Lion

Masterclass Human Design

Er gaan 2 zoomsessies plaats vinden met Sarah. Reken op een tijd van 1,5 uur.

De eerste sessie start om 19.30 en zal tot 20.00 uur zijn. Hierbij wordt met name de algemene kennis gedeeld. Hier de link;

Daarna houden we een korte pauze van c.a. 10 minuten, zodat alle informatie die Sarah te vertellen heeft ook even de tijd heeft om binnen te komen.

De tweede zoom sessie start dan vervolgens om 20.15 uur, waarin de persoonlijke betrekking nog meer naar voren zal komen. en jullie ook nog vragen kunnen stellen!