Skip to content
Dag retraites / dag retreats

Intention day
event


Wil jij nieuwe gewoontes aanleren, nieuwe inzichten of jezelf op een dieper niveau begrijpen?
Dan is dit echt een event voor jou!


Een hele dag vol inspiratie, verbreding, verdieping, ontspanning en connectie.
We doen dit samen met een groep van max. 20 personen, waarin ruimte is voor connectie met jezelf en met elkaar.

Een afwisselende dag met verschillende activiteiten, beweging, creatieve uitingen en rustmomenten ingebouwd.

Wat kan ik verwachten van deze dag?

Lezing

We beginnen de dag met het vergaren van wat meer kennis over je brein. Hierbij vertel ik je over de invloed en de kracht van jouw gedachten. de wet van aantrekking en energie-trillingen voor je laten werken.

Wanneer je weet hoe je brein werkt, zal je ook meer begrip ervaren voor jezelf. Zonder het begrijpen van jezelf wordt focus en luisteren naar je hart lastig. De overige wetten kunnen voor meer gemak zorgen, wanneer je deze begrijpt.

Yoga-sessie

We gaan met de groep een heerlijke energizing yoga sessie doen, Daarnaast werkt deze yoga-sessie stressverlagend, een enorm fijne sessie om aan deel te nemen. Het is gelijk ook een onderdeel van de beweging tijdens deze dag.

Er zal ook een wandeling gemaakt worden tussendoor om aan voldoende beweging te komen en voor de afwisseling van houdingen, zoals zitten, liggen, staan. Ook zijn we dan gelijk in verbinding met de natuur en kunnen we genieten van de buitenlucht.
Cacao ceremonie

Tijdens een cacao ceremonie (cacao = een plantmedicijn) begeleid ik jou via een visualisatie-oefening in een creatieve opdracht.

De cacao zorgt dat je dichter bij je onderbewuste gedachten kan komen, waardoor je meer diepgang ervaart tijdens dit proces. De visualisatie versterkt het gevoel van flow en harmonie. En doordat er ook meer creativiteit in je naar boven stroomt door de cacao gaan we hier gebruik van maken.

Creatieve focus

Tijdens de cacao ceremonie gaan we dus aan de slag met een creatieve opdracht. Tijdens deze opdracht is er ruimte om je onderbewuste gedachten op papier te zetten en je droom-toekomst te gaan visualiseren.

Denken en tegelijkertijd creatief bezig zijn zorgen voor een nog betere verbinding tussen je bewustzijn en je onderbewustzijn.
Aan het einde van deze dag neem jij een visuele reminder voor jezelf mee. Hierin zie je terug waar jij naar verlangt en hoe je dit manifesteert.

Meditatie

Tegen het einde van de dag gaan we wat meer ontspannend aan de gang. Naast de actieve yoga gaan we aan de slag met yoga-Nidra. Dit is ook wel bekend als “slaap-yoga”. Tijdens deze yoga Nidra sessie, lig je op je rug in een ontspannen houding, terwijl ik je begeleid in deze vorm van meditatie. Deze yoga is bedoeld om de diepe connectie op onbewust niveau met jezelf aan te gaan. Het brengt je in een staat tussen bewust zijn en slaap in. Het is niet erg als je in slaapt valt. Dit gebeurd vaker. We zetten dit in voor een lichter leven, vol zelfvertrouwen en zelfliefde, meer energie en een duidelijke visie.Where your awareness goes,

that grows, and energy flows with it”

– So be aware of your positivity –

Wat is de intentie van deze dag?

Het programma van het “Intention-day” event is gebaseerd op verdieping, verlangen en connectie met jezelf.
Het is een dag vol inspiratie, kennis, ontmoetingen en inzichten. Nieuwe maan ondersteunt het proces van intenties zetten.
Elke nieuwe maan heeft zijn eigen energie die we kunnen gebruiken. Intunen met deze energieën is een onderdeel van bewust leven. 
Het bewust zijn van deze energieën zorgt ervoor dat je meer één kan worden met het universum.* Na deze dag ervaar je jouw verlangen vanuit jouw onderbewust zijn.
* Je hebt meer focus en visie voor wat je echt wilt.
* en je kan jezelf visualiseren
richting je gewenste toekomst.
* Je voelt meer verbinding met jezelf en jouw innerlijke kracht.

Self-love creates opportunities

Het event is inclusief een lekker (plantaardige) lunch. Thee, water en sapjes zijn aanwezig gedurende de dag. Twee pauzes zijn ingepland om even een moment voor jezelf te nemen. Je kan deze momenten natuurlijk ook gebruiken om te connecten met andere deelnemers (hier is ook gedurende de dag voldoende tijd voor)

Het event vindt altijd plaats op locatie en gaat pas door bij voldoende inschrijvingen (minimaal 10).
Locatie: nog onbekend
Datum: nog onbekend
tijd: 09.00-16.00 uur uur
Prijs: € 279,-
Lunch: inclusief & lekker plantaardig!


Wil je liever (of misschien juist vooraf!) eerst oude wonden helen of los laten? Neem dan een kijkje in mijn andere dag-retraite “Release day“. Hierin komen dezelfde belangrijke aspecten naar voren, maar richten we ons met name op het los laten van oude gewoontes, trauma’s of emotionele wonden die geheeld dienen te worden. Het is een super goede voorbereiding op deze “Intention day”.


Schrijf je hieronder in voor de wachtlijst