Skip to content

Creer dagelijkse routines, gepersonaliseerd & gezond ; NL

  create your own daily routines, a selfpaced course for creation
  Current Status
  Not Enrolled
  Price
  €27

  Welkom bij de cursus “Create Your personalized & healthy routines”, ontworpen om jou te helpen een gepersonaliseerde toolkit te BOUWEN die sereniteit in jouw dagelijkse Mama-leven brengt. Deze reis gaat over het maken van praktische en BETEKENISVOLLE TOOLS die resoneren met jouw unieke essentie. Daarom zal de uitkomst voor iedereen anders zijn. Het resultaat van deze cursus is afhankelijk van jouw inzet en moeite. Wat nodig is om je dagelijkse routines te PERSONALISEREN, en het heeft het effect op je leven waar je van droomt. Laten we beginnen met het creëren van een SANCTUARY OF CALM in het drukke moederschap.


  Voeg Mindful motherhood essentials toe aan jouw toolbox voor kalmte:

  Weet dat deze cursus gemakkelijk te combineren is met de MINDFUL MOTHERHOOD ESSENTIALS-bundel. Op deze manier heb je een bibliotheek met tools die allemaal voor je zijn uitgewerkt. Dus als je een snellere oplossing wilt dan het maken en doorzoeken van je eigen sereniteits-toolkit, dan is dit misschien iets voor jou om toe te voegen. Je kunt nog steeds je eigen toolkit maken voor kalmte. In plaats van je eigen tools te maken, kun je kiezen uit deze “kant-en-klare” tools, in je eigen sereniteitstoolkit. Zoals de naam al zegt, is deze bundel speciaal gemaakt voor mama’s. Het is een bundel van essentials zoals yogalessen, ademhalingsoefeningen, meditatie en visualisatie oefeningen, yoga nidra’s, affirmaties en meer, om de superpower van jou als mama te ondersteunen. Dus geniet van deze geweldige bundel naast deze cursus of mix het allemaal! Het zal hoe dan ook een waardevolle aanwinst zijn in je moederschap.


  Klik in het programma en begin je ziel van binnenuit te voeden. Bekijk de video’s in volgorde van het programma, om een logische en stapsgewijze aanpak te behouden voor jouw ultieme sereniteits-toolkit. Werk alsjeblieft aan jezelf en doe het werk. De impact van de gepersonaliseerde toolkit zal je helpen om je kalmer te voelen. Het zal een grotere impact op je leven hebben, als je diep in je triggers en beperkende overtuigingen duikt. Vergeet niet te genieten en te spelen!