Skip to content

Hi, Superleuk dat je mijn e-book hebt aangevraagd! Je kan hem elk moment in je inbox ontvangen (kan je hem niet vinden, check dan ook even je spam folder) en zet mij gelijk in je contacten zodat mijn emails gewoon in jouw inbox komen de volgende keer.

Ondanks dat je het e-book nog niet gelezen hebt, wil ik je er alvast op wijzen dat je ook een aanvullende masterclass bij mij kan volgen. Helemaal in hetzelfde thema, met de hoofdvraag; “Waarom is bewustwording & balans nou zo belangrijk voor een gelukkig en gezond leven?” Een hele mond vol, maar wel super interessant en dus mega waardevol om daarbij te zijn! Dus ben je benieuwd naar het antwoordt op deze vraag, schrijf je dan zeker in via onderstaande link! Super leuk als ook jij daarbij bent!

Sluit deze pagina nog niet, want je vindt hieronder ook een exclusief aanbod! alleen voor de snelle beslisser.

Masterclass

Waarom is bewustwording & balans belangrijk voor een gelukkig en gezond leven?

Met deze masterclass wil ik al wat meer bewustwording creëren in jouw brein. Hoe wij dingen zien, zorgt namelijk ook voor hoe wij dingen ervaren. 2 personen in dezelfde ruimte tijdens eenzelfde gebeurtenis zullen daarom ook altijd een ander perspectief of verhaal vertellen. Zelfs als ze compleet dezelfde achtergrond en kennis hebben.

Wanneer je mijn gratis e-book over balans hebt gelezen, zul je zien dat er meerdere factoren zorgen voor een balans in je lichaam & geest. Maar wat is balans eigenlijk voor jou?

een vervolg op het e-book ,

voor meer diepgang!

En speciaal voor de snelle (maar bewuste) beslisser heb ik hier nog een heel gaaf eenmalig aanbod voor jou!
Lees snel verder voor meer informatie.
En weet dat dit een eenmalig aanbod is, die niet meer geldig is wanneer je dit tabblad sluit.

Nu voor maar €27,- ipv €39,95

Dit exclusieve wandel-meditatie album is gericht op een natuurlijke omgeving. Stil staan bij wat je ziet en hoort maar vooral ook wat jij van binnen voelt, je belevingswereld bewuster maken en terugkeren in jezelf.

Je leert bewust om te gaan en focus te leggen op je ademhaling, op jouw beweging en ervaart dat we de natuur als leidraad kunnen gebruiken voor onze innerlijke wereld en transformatie.

Het bevat 5 wandelmeditaties van 15-30 minuten. Ze zijn bewust kort gehouden, zodat je ook tijdens een werkdag op kantoor even helemaal in een andere wereld kan stappen, van omgeving wisselt zodra je in je pauze naar buiten stapt de natuur of het park in.

Klik op onderstaande knop om dit speciale aanbod te bemachtigen. Je ontvangt de wandel meditaties via de mail.

Natural beauty comes from within

your mind & heart

Mocht je nog niet toe zijn aan dit speciale aanbod, dan is er ook nog een hele fijne facebook groep waar je je gratis bij aan kan sluiten. Hier ontvang je waardevolle tips, tricks, weetjes over balans, zelfliefde, voeding, grenzen stellen, motivationals enz. Bekijk wat we bespreken op de pagina zelf door de connectie op te zoeken met gelijkgestemde mensen. De groep is Engelstalig, en kan een aanspreekpunt zijn voor vragen en inzichten. Bekijk nu de facebook groep: BALANCE RETREATS – Awareness, yoga & nature – womens health forum | Facebook

Mijn missie;

Welkom op mijn website! Hier vindt je inspiratie op het gebied van balans, zelfliefde, yoga en plantaardige voeding!

Mijn missie is dan ook zo veel mogelijk mensen hun innerlijke kracht en geluk te helpen vinden, met zoveel mogelijk behoud van natuur en milieu, zo min mogelijk belasting op milieu en dieren en een duurzaam resultaat!

Dit doe ik onder andere door meer bewustwording te creëren met de verschillende tools die ik aanbied, en door jou te stimuleren de juiste balans voor jou op te zoeken.

Daarbij hoop ik (the big picture) dat de nieuwe generatie een betere start krijgt, meer inzicht in het eigen brein, gezonde voeding en hoe een gebalanceerd leven te leiden. Kennis is daarbij kracht. Op die manier kunnen we het beste voorkomen dat onze kinderen ook volop te maken krijgen met burn-out ‘s en depressies.

Vooral kennis over jezelf speelt daarbij een grote rol, en dat is nou net waarin ik ook jou kan begeleiden! De zoektocht naar je authentieke zelf en je innerlijke rust start dus hier.

met behulp van

je eigen kompas