Skip to content

I LEAN ON GREEN & BALANCE RETREATS organiseert op

November 2024

Retreat weekend
voor vrouwen uit balans

Klaar om actie te ondernemen naar een GEBALANCEERD LEVEN en
afscheid te nemen van stress, alsmaar doorgaan, onrust, over-emotioneel zijn
en over jouw grenzen gaan om anderen te pleasen?

Balans start bij jezelf!

Mijn aanbod is voor vrouwen (vooral moeders kunnen zich hierin vinden), die zich niet meer zichzelf voelen. Voel je je geleefd, alsof alles voor je wordt bepaald? Vast in een wereld waar alles een must is in plaats van te genieten van het leven zoals het is.

I LEAN ON GREEN is gespecialiseerd in persoonlijke transformatie-trajecten.
SO I GOT YOU!

Een moeder, een echtgenoot, een werknemer of zelfs een vriend zijn is een ENORM deel van je leven, maar het is niet wie je bent! Je bent je eigen persoon. De dingen in je leven zijn er omdat je ze daar wilt hebben. Maar heb je ruimte over gelaten in je leven voor jezelf? Je hoeft de dingen in je leven niet op te geven om ruimte voor jezelf te maken.

Door bewustzijn, hersenprogrammering, gezonde voeding en yoga te combineren, ontwikkel je gezonde gewoonten die in JOUW leven passen, zodat je ze kunt volhouden. Gewoonten die je de ENERGIE, FOCUS, HELDERHEID, RUST en VREUGDE geven die ervoor zorgen dat alle andere taken die je moet uitvoeren sneller en gemakkelijker gaan. Door oefeningen te delen voor praktische uitvoering en kennis, ontstaat er een diepere verbinding met jezelf en ervaar je rust en geluk zonder dat je een ander nodig hebt om je gelukkig te maken.

Waarom je voor BALANCE RETREATS kiest?


Binnen onze balance retreats leer ik je de signalen van jouw lichaam te herkennen, zodat je gemakkelijk en met precisie & liefde kunt reageren, in plaats van urenlang afgeleid te zijn omdat je deze signalen probeert te negeren. Zo kun je duidelijke grenzen stellen voor jezelf en anderen. We gaan je lichaam-hart-geest-verbinding in balans brengen door oefeningen te delen die je helpen je intuïtie echt te vertrouwen & je brein te her-programmeren, waardoor je oude beperkende overtuigingen los kan laten die je liever niet hebt omdat ze je tegenhouden. JE BESTE LEVEN TE LEIDEN.


Dit zal ook helpen om de stress weg te nemen van het dagelijkse interne conflict dat je voelt.
Kun je je de TIJD & ENERGIE voorstellen die je bespaart als je niet altijd aan het vechten bent?!

YOUR TIME TO SHINE.

Het is tijd om weer jezelf te zijn,
rust te ervaren en te stralen.

Nog net voor de ratrace van de feestdagen begint, duiken we in
de materie van zelfliefde, acceptatie, heling en zelf-ontwikkeling.


Klaar met alsmaar doorgaan en continue stressen. READY TO SHINE, ready to be YOU.Meer HELDERHEID, FOCUS en TIJD voor jezelf, jouw identiteit en de connectie met jezelf.
Gun jezelf een moment van reflectie en stilstaan. Een moment van alleen ZIJN.
Want in die stilte ligt jouw innerlijke kompas verborgen en die krachtige vrouwelijke intuïtie.


Daarin ligt de KEY om in de beste versie van jezelf te stappen,
te transformeren naar de JIJ die straalt, geniet en weet dat alles mogelijk is.

ALTIJD MAAR VOOR ANDEREN BEZIG,
MAAR WEINIG TIJD ECHT VOOR JEZELF

Je hebt het prima voor elkaar en je vindt je weg wel. Maar je merkt dat je daardoor soms overweldigd raakt en maar door moet blijven gaan om alles draaiende te houden.


Je voelt je vaak als een hoofd op pootjes, de stress en drukte van elke dag maken dat jij minder goed voor jezelf gaat zorgen en je geleefd voelt i.p.v. je leven volgens jouw eigen regels te leven.


Je zet jezelf al snel op de laatste plaats om alles in jouw omgeving soepel te laten verlopen, maar verliest daardoor de connectie met jezelf, jouw gezondheid en de rust in je hoofd.


Je wilt weer stralen, positief zijn, energie hebben en een gezonde balans ervaren in jouw leven, zodat jij jouw mooiste leven kan gaan leven, met plezier!


Je zou graag tijd & ruimte maken om stil te staan bij wie jij nu eigenlijk bent en wat je wilt. Om je hoofd, hart en lichaam in connectie te voelen en terug naar je eigen kern te gaan voor meer rust, helderheid & een gevoel van balans.

Je wilt je graag eens compleet onderdompelen in de wereld van yoga, positieve mindset en het gevoel van balans voor lichaam en geest ook daadwerkelijk ervaren. Dat allemaal met een groep gelijkgestemde vrouwen.Ik was al langere tijd bezig met mijn mindset. Vooral in boeken en op het internet is tegenwoordig veel te vinden.

Ik heb door de begeleiding van Eileen zoveel meer inzichten gekregen op gebied van gezondheid, mindset, voeding en grenzen aangeven maar zeker ook veel inzichten in mezelf! Ik ben nu zoveel liever en geduldiger voor mezelf, minder gestrest en veel rustiger in mijn hoofd.

Ik ervaar nu een diepere connectie met mezelf, en meer rust op dagelijkse basis. Regelmatig gebruik ik de tools en kennis die ik heb meegekregen. Ook ben ik nu veel zelfverzekerder en weet ik ook goed wat ik niet wil.

Joyce v H.

Ik stond aan het begin van mijn voedingsavontuur (op zoek naar plantaardig en glutenvrij eten). Ik merkte veel oppervlakkige tips in masterclasses en boeken, maar weinig persoonlijks.

In het “balance my world” programma heb ik veel meer gekregen dan ik had gehoopt. Zeker op gebied van voeding, waarvoor ik met name was ingestapt. Wat een kennis heeft die meid! Ik heb nieuwe routines ontwikkeld en kan sneller even iets los laten om er later op terug te komen. Deze connectie met mezelf en de rust die het me geeft had ik eerder niet. De tools die zijn aangereikt door Eileen zijn erg fijn, en zet ik regelmatig nog in.


Eileen heeft een hele brede, maar ook diepgaande kennis (ook buiten het programma qua ervaringen) en veel geduld. Ik merk nu zoveel meer rust, en mijn communicatie binnen mijn gezin is enorm verbeterd, net als mijn zelfliefde en mijn groei-mindset.

Grace b.

Meer balans, rust en zelfliefde

Een heldere visie voor jezelf


Je prioriteiten en grenzen heel duidelijk hebben en ook kunnen communiceren. Op basis daarvan weten en handelen naar wat jouw blij maakt en meer rust geeft, zodat jij vanuit jouw kern kan leven.

Lichtheid & ease voelen


Je verlangt naar meer rust, ruimte en gemak, naar lichtheid om goed voor jezelf te zorgen, zonder andere dingen op te hoeven geven. Je hebt een duidelijk perspectief en voelt je in balans, zelfs wanneer je omgeving dat niet is.

Een diep vertrouwen in jezelf hebben


Je voelt een diepe connectie tussen hoofd, hart en lichaam, die op één lijn liggen met elkaar. Een gevoel van balans en zelfkennis versterken dit vertrouwen in jezelf elke dag weer. Er ontstaat een onvoorwaardelijke liefde: zelfliefde

Een gezonde leefstijl, meer energie en een positieve mindset


Je hebt niet alleen de kennis maar ook de praktijkervaring dat gezonde voeding je meer energie brengt. Niet alleen op het gebied van plantaardig eten, maar je merkt ook dat jouw omgeving, jouw manier van denken, je manier van bewegen en jouw brein-programmering allemaal uitkomst zijn van jouw eigen keuzes. En dat verschillende processen VOOR jou werken!


Het “back to your true nature” retreat is een prachtige mix van holistische coaching,
yoga
en praktische tools.

Deze 3-daagse reis naar jezelf draait met name om het vinden van je BALANS, jouw innerlijke kompas. Het terug gaan naar jouw NATUURLIJKE RITME en jouw AUTHENTIEKE zelf, van binnenuit. Na dit weekend voel je waar je behoefte aan hebt, de connectie tussen lichaam en geest is gelegd je hoeft er alleen maar naar te LUISTEREN. En na de aanvullende seminars waar jij een deel van uit mag gaan maken, voel je je geïnspireerd, opgeladen en neem je een heleboel kennis mee naar huis om eigen te maken en te INTEGREREN in jouw eigen leven.

De energie is helend, uplifting en zal je de sociale impact en het gevoel van een sisterhood door en door laten ervaren en voelen. Door deze energie met elkaar te delen en je open te stellen voor je eigen herstel en/ of groei neem je daarin ook de ander mee. Zo leren we van en met elkaar en heb je de kans om connectie te maken met gelijkgestemde vrouwen voor het leven & nieuwe vriendschappen te sluiten.

Het eten is volledig verzorgd, helend en helemaal plantaardig. Er is een chef aanwezig die een compleet UITGEBALANCEERD & VOEDEND menu heeft samengesteld samen met Eileen (jouw host), om zo af te stemmen op het gehele programma.


Het “Hiekerhoes” in het Drentse landschap, is een gerenoveerde oude school. Het bevindt zich in een klein dorpje genaamd Hooghalen, gelegen in bos gebied met nabije heidelandschappen. Er zijn verschillende kamers beschikbaar, aparte doucheruimtes, meerdere toiletten, een gezamenlijke workshop / yoga ruimte, een gezellige lange eettafel en je hebt toegang tot de sauna. Daarnaast is er een grote afgesloten tuin, waar we zeker gebruik van zullen maken bij mooi weer.

Drie dagen vol gevoel, emotie, en connectie

Laat me je mee nemen naar hoe z’n weekend met mij op retreat eruit ziet,
hoe je dit kan ERVAREN en WAT HET MET JE DOET.

3 volledig verzorgde dagen vol heling, positieve energie & heerlijke gezonde voeding op locatie. Terwijl je in de ochtend heerlijk uitgerust wakker wordt in een goddelijk boxspring-bed, in een fantastisch gerenoveerde en ruime locatie omringd door bosgebied, voel je jouw ZELF-BEWUSTZIJN met de minuut groeien. Grote kans dat dit komt door het seminar van gisteravond en de indrukwekkende verhalen tijdens de openings-cirkel met alle andere deelnemers van dit nu al TRANSFORMERENDE RETREAT. Je start je de ochtend in stilte of met een fijn gesprek met jouw gezellige kamergenoot. Je neemt jouw tijd om een kopje thee te drinken en eet eventueel al wat fruit, zodat je deel kan nemen aan een heerlijke rustige yoga sessie. Met deze sessie start jij je dag vol vertrouwen en ervaar je nieuwe energie, je kan alles even helemaal los laten. Je denkt niet meer aan alles wat je nog zou moeten doen, wat iemand anders van je verwacht, maar kan eindelijk in het moment zijn. Ontspannen, en met oog voor jezelf, voel je je alsof je zweeft op een soort GOLF VAN RUST die je niet eerder hebt ervaren. Je bent omringd met gelijkgestemde vrouwen, die hetzelfde ervaren en net als jij op zoek zijn naar een balans in het leven die passend is op persoonlijk niveau & een diepere connectie met zichzelf.

Met deze nieuwe energie en de naweeën van de deep dive in jouw emoties leren we samen kijken met dankbaarheid. Na de yogasessie voelen we allemaal diezelfde hernieuwde energie, waarmee we de dag samen gestart zijn. Het ontbijtbuffet met enorm veel verschillende keuzes en gezonde opties staat dan klaar voor jou en het is tijd om elkaar nog verder te leren kennen en nieuwe connecties aan te gaan met elkaar over het voedende ontbijt.

In een staat van nieuwsgierigheid & rust, met een gevoel vol liefde en vertrouwen zit je klaar voor een verdiepende workshop rondom je mindset en hoe ons brein nou eigenlijk voor ons kan werken i.p.v. tegen ons. Aansluitend sta je versteld van de kracht van jouw onderbewuste brein die bevestigd wordt met visualisatieopdrachten & inzichten die jij hierdoor met je mee neemt.

Om al die nieuwe informatie en inzichten op je in te laten werken & te accepteren, zodat jij dit ook in kan zetten in jouw leven, gaan we met de hele groep een heerlijke natuur wandeling maken. In de Drentse bossen ervaar je weer dat gevoel van rust. Maar ook voel je een diepere connectie met de groep en met jouzelf. Je hoofd en je lichaam liggen meer op één lijn, en je leert ook op een hele andere manier, vol verwondering, kijken naar de natuur om je heen. Die manier van kijken wordt ineens weerspiegeld naar je eigen leven en geeft inzichten in verschillende mogelijkheden en keuzes in het leven.

Terwijl het zonnetje als MAGIE tussen de bomen door schijnt verdelen we ons over de boomstammen, die als bankjes dienen. Hier eten we een fantastische lunch vol verassende smaken op, om nog extra te genieten van de bosrijke omgeving, de natuur en de nu al hechte groep vrouwen waarmee je deze transformatie-reis mee mag doormaken. Want ja een TRANSFORMATIE-REIS is echt hoe dit voelt, je voelt de veranderingen in jezelf en je voelt je een ander mens worden, en het voelt geweldig!

Eenmaal terug bij het “HIEKERHOES”, heb je tijd om het bijbehorende retreat-werkboek door te lezen & de opdrachten hieruit in te vullen of kies je ervoor de connectie met één van de andere deelnemers op te zoeken ook is er de keuze om je juist even heerlijk terug te trekken en in jezelf te keren (misschien in de sauna?) wanneer je hier behoefte aan hebt. Alles is goed en dat voelt echt als superfijn.

Later op de middag ga je op zoek naar dat wat je los wil laten en vindt je jouw eigen creativiteit tijdens een HELENDE cacao-ceremonie. Het voelde misschien wat spiritueel in het begin, maar na de uitleg kan je je volledig overgeven jouw hart openstellen voor dat wat je wilt ontvangen. Doordat iedereen in lichte kleuren en mooie kleding aanwezig is, voelt deze ervaring nog magischer en de IMPACT is enorm positief.

Een super lekker en mooi aangekleed diner, met veel KLEUR & GROENTEN, staat klaar aan de gezellige lange tafel, waar we samen kunnen kletsen over ieders beleving, ervaring en misschien zelfs struggles. Hier help je elkaar soms juist mee op deze momenten van connectie (over goed eten). Heerlijk natafelen en kletsen alsof we tijdens een Italiaanse zomeravond nog urenlang met oude vrienden levensgebeurtenissen bespreken, zo voelt het, zo diepgaand voelen ook de vriendschappen die hier ontstaan.

Diezelfde LIEFDEVOLLE ENERGIE van vriendschap en respect naar elkaar toe, komt terug tijdens de EMPOWER-CEREMONIE later op de avond. Een ceremonie, waarbij jij je zelfvertrouwen volledig owned, waarin jij jouw eigen kracht versterkt en echt jouw verleden los gaat laten vanuit zelfliefde en positieve energie. Met een voldaan gevoel en een diep gevoel van dankbaarheid en trots ga je jouw bed in, waar je nog wat reflecteert over deze helende dag, benieuwd wat de volgende zal brengen.

Je start weer op met een lekkere kruidenthee, voordat je aansluit bij de energie-gevende vinyasa yoga, een heerlijke flow les waarbij je voelt dat je spieren hebben moeten werken. Om vol rust, met goede intenties en heel bewust aan het ontbijt plaats te nemen volgt eerst een aansluitende yoga nidra sessie, waarbij je de connectie tussen je bewuste en onbewuste brein activeert. Je merkt dat de gezelligheid in de groep toeneemt en de diepe connectie met elkaar alleen maar versterkt wordt door alle verhalen die er gedeeld worden. Vervolgens heb je tijd om gebruik te maken van de sauna, te lezen of de natuur nog eens in je op te nemen.

Deze dag ligt de FOCUS OP VOEDING en jouw lichaam. De ochtend wordt ingeleid met een SEMINAR over helende voeding, waarin je leert wat voeding voor je kan betekenen en hoe je natuurlijke voeding kan gebruiken om je lichaam te HERSTELLEN. Je kan alles vragen en dat vindt ik zo fijn en ook leuk hieraan, want je voelt je op je gemak, en je leert ook van de vragen van anderen. super interessant dus! De handvatten en de super leuke KOOKWORKSHOP met de “down to earth” chef is verrijkend en leert je gezonde voeding klaar maken met plezier. Natuurlijk mag je je eigen creaties later op de dag zelf proeven, maar eerst lekker lunchen en heerlijk genieten van elkaars gezelschap!

Heb jij altijd al een super gave YOGA-FOTO van jezelf willen hebben, maar krijg je dat zelf niet voor elkaar? dan is dit je kans, want je mag een persoonlijke foto-shoot doen met de retreat fotograaf. Niet alleen gaaf om als kunst aan de muur te hangen, maar ook als AANDENKEN aan het begin van jouw fantastische leven vol zelfliefde, kracht en rust in je hoofd. Terwijl om de beurt iemand met de fotograaf werkt, pakt de rest alvast de spullen in, neem je tijd voor jezelf, geniet je van de snacks die je gemaakt hebt en wissel je eventueel contactgegevens uit met andere deelnemers, want deze fantastische ervaring komt alweer tot een eind.

Gezamenlijk vormen we nog een afsluitings-cirkel ter reflectie van het weekend, jouw PERSOONLIJKE TRANSFORMATIE en wordt er aandacht besteed aan de enorm diepe connectie die ontstaan is in deze korte tijd, echt een eer om dit te mogen ervaren. Je voelt dat er een shift heeft plaats gevonden in je mindset, in je doen en laten en in de liefde voor jezelf en het leven om je heen. Je ervaart een beter begrip van de werking van je lichaam en brein en voelt dat deze kennis de rest van je leven positief gaat beïnvloeden. Je voelt je VOLDAAN, GELIEFD en helemaal TOT RUST gekomen in jezelf. alsof je jezelf hebt herontdekt.

Één voor één neem je afscheid van zowel de host (Eileen) als de andere deelnemers.

Nog een laatste knuffel als afscheid en dan moet je toch echt het terrein verlaten.

Terug naar je eigen omgeving, STRALEND,

met nieuwe kennis, ervaringen en een herboren gevoel van controle en liefde.

Je ervaart RUST in jezelf,

een connectie tussen hoofd, hart & lichaam

en je durft weer ECHT jezelf te zijn.


Jij op zoek bent naar een betere balans
in jouwzelf & je leven

Jij behoefte hebt om stil te staan in je drukke leven.


Jij behoefte hebt om stil te staan in je drukke leven.


Je gelooft in zelfontwikkeling als tool voor een blijer leven.Je voelt dat de connectie tussen je hoofd, hart en je lichaam kwijt is.
Je bereid bent om jezelf eerlijke vragen te stellen met eerlijke antwoorden & om je open te stellen om zo meer helderheid te krijgen & meer diepgang

Je committed bent om in een versie van jezelf te stappen waarvan je nu misschien alleen nog kan dromen, limitless & zelfverzekerdJe klaar bent om vanuit focus, vertrouwen en verbinding in de beste versie van jouzelf te stappen, en jouw leven in balans en met gemak te ervarenJij je durft over te geven aan de groep, de yoga en de learnings, voor connectie op een dieper level.YOUR GAIN

Wat je mee naar huis neemt…

De IMPACT die dit weekend op jouw leven heeft is meer dan je denkt

Ik gun iedereen een leven in BALANS,
zodat je de beste versie van jezelf kan en durft te zijn,
in het leven dat bij jou past!

 • Je neemt nieuwe kennis over je brein mee naar huis, die ervoor zorgt dat jij jouzelf en de manier waarop jij reageert beter begrijpt.
 • Je zal minder snel oordelen over iemand anders & over jezelf, doordat je begrijpt dat iedereen anders reageert en gedrag soms uit opstapelingen van automatisch gedrag bestaat.
 • Je kan beter voor jezelf zorgen, op gebied van rust, balans maar ook op gebied van voeding & beweging.
 • Je ervaart weer plezier in gezond eten en misschien zelfs wel koken.
 • Je voelt een innerlijke rust, die je vaker wilt ervaren. Je weet dat je hier zelf voor kan zorgen.
 • Je lichaam voelt fitter, je hebt weer meer energie en je straalt!
 • De connectie tussen hoofd, hart en lichaam is gemaakt, dit voel je op diep niveau als een thuiskomen in jouw eigen lichaam.
 • Je weet hoe je jouw onbewuste brein activeert, en welke tools jij kan inzetten.
 • Je bent je bewust van je breinprocessen en je lichamelijke processen, waardoor je met meer kalmte je leven doorloopt.
 • Stres heeft minder snel impact op jouw gemoedstoestand, doordat je de werking van het brein en zenuwstelsel begrijpt & omdat je weet hoe je naar een staat van zijn komt die je rust en kalmte biedt.
 • Je ervaart een intens gevoel van liefde voor jezelf en voor alles om je heen, hierdoor ben je vrolijker, voel je je meer op jouw gemak, en durf je meer te vertrouwen op jouw gevoel en intuïtie.

Al met al een hele lijst met voordelen die JUIST na het retreat nog impact hebben op jouw, en daarmee iedereen om je heen. Dit is natuurlijk maar een kleine greep uit de talloze voordelen die een balance-retreat met zich mee brengt, maar je snapt het punt dat ik wil maken toch?

Kies voor JEZELF! Jij bent belangrijk

en jij moet als enige persoon je hele leven met JOU leven

voor een leven in balans

Dit TRANSFORMERENDE weekend, is een ervaring voor het leven! Dus kies voor jezelf, en investeer in jouw toekomst in balans.

Dit weekend (24-26 November 2023) is een kans om je leven te RESETTEN, je energie aan te vullen en je ziel te voeden. Verwacht flinke MINDSHIFTS, diepe connectie met jezelf & de andere deelnemers en een HELENDE WERKING op lichaam en geest!


Jouw investering voor een levenslange transformatie is via dit retreat al beschikbaar vanaf €667,- via de early-bird prijs.

(Tip: vraag je werkgever in jouw welzijn te investeren)

Ben je GEINTERESSEERD maar heb je eerst nog vragen? Boek dan eerst een vrijblijvend gesprekje in met Eileen via de kalender > , we kunnen al jouw vragen, verwachtingen of twijfels bespreken!


yoga, mindfull, weekend, drenthe, transformatie, balans, fotoshoot, hatha, vinyasa, yin, yoga nidra, vrouwencirkel, verbinding,
retreat, opladen, gezondheid, breinkennis, welzijn, mindset, zelfliefde, zelfontwikkeling, focus, vertrouwen, verbinding, persoonlijke coaching