Skip to content
Persoonlijke Transformatie coaching

Op zoek naar een

Persoonlijke coach?

Ik kan je hier zeker bij helpen. Ik coach op een holistische manier, en ga altijd uit van een zo natuurlijk mogelijke benadering. Puur en vanuit jouw eigen inzichten maken we stappen in de richting van balans. Ik werk als transformatiecoach veel op het gebied van mindset, zelfliefde en we gaan diep in op het veranderen van bestaande patronen. Op gebied van voeding werk ik alleen met advies voor plantaardige voeding, maar ik kan je daarin wel enorm veel informatie bieden als voedingsdeskundige en ervaringsdeskundige!
Ik weet hoe het is om je totaal uit balans en onbegrepen te voelen, en zelfs afhankelijk te moeten zijn van anderen. Zelf heb ik lichamelijke uitval van mijn armen en mijn spierkracht ervaren door een heftige burn-out, waardoor ik me alleen maar meer wil inzetten om dit te kunnen voorkomen of te verhelpen bij een ander. Één ding is zeker; met mijn begeleiding kom je er alleen maar sterker uit!
Lees hieronder mijn belangrijkste redenen om een holistische aanpak te hanteren.

04

My Reasons

De volgende redenen zijn voor mij doorslaggevend geweest om alleen plantaardige voeding te adviseren. Ik geloof daarnaast ook heilig in de voordelen van een gezond en natuurlijk voedingspatroon. Wel denk ik dat de (over-)stap ernaar toe voor iedereen anders is.
Gezondheid
Milieu
Dierenwelzijn
Voorbeeldfunctie

Na een kennismakings-gesprek kunnen we gezamenlijk een doel vast stellen en kan er een plan van aanpak gemaakt worden. Het verloop is per persoon verschillend, maar we gaan altijd de diepte in om niet alleen aan te pakken wat aan de oppervlakte ligt, maar juist ook de oorzaak te achterhalen. Dit kan soms erg confronterend zijn, maar dat is nodig om die blijvende verandering met je mee te nemen en daadwerkelijk die balans in jouw leven te gaan ervaren, te voelen en ook om te herkennen wanneer je wat uit balans raakt, zodat je gelijk de aangereikte tools kan inzetten om jezelf weer terug in balans te brengen. Balans is namelijk niet iets wat je hebt of niet, het is een continue zoektocht, een dynamische staat van zijn. Samen kunnen wij ervoor zorgen dat jij weet hoe je in deze staat van zijn komt, dat jij in je lichaam voelt en ervaart welke signalen het afgeeft en dat jij leert te selecteren in je mindset en gedachtengang.

De fasen die we altijd samen doorlopen zijn:

  1. Inzicht en bewustwording = acceptatie
  2. Patronen herprogrammeren = blijvende verandering
  3. Leren luisteren naar lichaam & hart = zelfliefde & compassie

Dit zijn de zelfde fasen als in mijn online-groepsprogramma “balance my world”, alleen met persoonlijke coaching gaan wij samen heel specifiek op jouw persoonlijke pijnpunten zitten. Het zal dus minder breed zijn qua informatie, maar wel gelijk doelgerichter.

Twijfel je nou wat het beste bij jou past, plan dan zeker even een gesprek met mij in zodat we samen kunnen kijken naar jouw wensen, behoeften en je energie. Dan kan ik je vertellen welk aanbod ik het beste bij jouw persoonlijk vindt passen of juist niet.

Stuur een mailtje naar Info@ileanongreen.com voor meer informatie, of om een kennismakings-afspraak in te plannen.

“Balance my world”

Ben je op zoek naar begeleiding voor meer balans en bewustwording, bijvoorbeeld na een burn-out dan past dit groeps-programma misschien bij jou? Je leert hierin alles wat je moet weten over voeding, balans en mindset, en niet geheel onbelangrijk de toepassingsmogelijkheden voor jezelf.

Je hebt geen kennis vooraf nodig, dit leer ik je namelijk allemaal in mijn online groepsprogramma “balance my world”. Naast voeding leer je dan ook enorm veel over jezelf, jouw patronen en je grenzen. En we gaan aan de slag om meer beweging in je leven te creëren met het verbeteren van je huidige situatie en een gezonde dosis plezier, zodat er balans ontstaat in je leven. Hierbij krijg je naast de groeps-sessies ook 4 persoonlijke coaching-sessies met mij.

Spreekt dit je aan? neem dan zeker even een kijkje wat het “balance my world” programma in houdt en of het bij je past. Hier ga je naast de persoonlijke sessies ook zelf aan de slag met opdrachten om veilig in je eigen omgeving wanneer jij daar tijd en energie voor hebt die diepte in jezelf op te zoeken.

Retreats

Ook is er nog een mogelijkheid om een retreat te boeken. Met “Balance-retreats” gaan we specifiek aan de slag met het balans op een dieper level in een live groeps-setting. Deze weekenden zijn wat meer gericht op de verbinding met elkaar, maar daarnaast ook met het lichaam (yoga & voeding) en de geest (mindset en diepgang in het doorbreken van patronen).

Mocht dit je dus aanspreken dan is dit ook zeker aan te raden! Zeker wanneer je even helemaal weg wilt van je huidige omgeving en omgeven wil zijn door een ongekende liefde, connecties en spiritualiteit.

Toch liever alleen

persoonlijke coaching?

Dat kan natuurlijk ook gewoon, daarom ben je op deze pagina terecht gekomen natuurlijk! Je kan dan contact opnemen door mij een mailtje te sturen info@ileanongreen.com, of laat je gegevens hieronder achter dan kunnen we samen een kennismakingsgesprek inplannen.