Skip to content
Dag retraites / dag retreats

Release day event


Wil jij oude wonden helen, oude gewoontes loslaten of
ongecontroleerde emoties laten gaan? Dan is dit echt een event voor jou!


Een hele dag vol inspiratie, verbreding, verdieping, heling, ontspanning en connectie.
We doen dit samen met een groep van max. 20 personen, waarin ruimte is voor connectie met jezelf en met elkaar.

Een afwisselende dag met verschillende activiteiten, beweging, creatieve uitingen en rustmomenten ingebouwd.

Wat kan ik verwachten van deze dag?

Lezing

We beginnen de dag met het vergaren van wat meer kennis over je brein. Hierbij vertel ik je over de invloed van je brein op je gemoedstoestand. en de kracht van jouw gedachten.

Wanneer je weet hoe je brein werkt, zal je ook meer begrip ervaren voor jezelf. Zonder het begrijpen wordt zelfliefde een stuk lastiger, terwijl dit juist zo belangrijk is!

Yoga-sessie

We gaan met de groep een heerlijke yoga sessie doen, welke gericht is op het los laten van oud trauma. Daarnaast werkt deze yoga-sessie stressverlagend, dus ook wanneer je niet het gevoel hebt oud trauma te moeten helen, een enorm fijne sessie om aan deel te nemen. Het is gelijk ook een onderdeel van de beweging tijdens deze dag.

Er zal ook een wandeling gemaakt worden tussendoor om aan voldoende beweging te komen en voor de afwisseling van houdingen, zoals zitten, liggen, staan. Ook zijn we dan gelijk in verbinding met de natuur en kunnen we genieten van de buitenlucht.
Cacao ceremonie

Tijdens een cacao ceremonie (cacao = een plantmedicijn) begeleid ik jou via een visualisatie-oefening in een creatieve opdracht.

De cacao zorgt dat je dichter bij je onderbewuste gedachten kan komen, waardoor je meer diepgang ervaart tijdens dit proces. De visualisatie geeft richting aan je helingproces. En doordat er ook meer creativiteit in je naar boven stroomt door de cacao gaan we hier gebruik van maken.

Creatieve heling

Tijdens de cacao ceremonie gaan we dus aan de slag met een creatieve opdracht. Tijdens deze opdracht is er ruimte om je onderbewuste gedachten los te laten, je overtollige emoties op je project te richten en vervolgens fysiek en zichtbaar je wonden te helen.

Denken en tegelijkertijd creatief bezig zijn zorgen voor een nog betere verbinding tussen je bewustzijn en je onderbewustzijn.
Aan het einde van deze dag neem jij een bewijs & reminder mee naar huis van jouw geheelde hart. Puur & rauw.

Meditatie

Tegen het einde van de dag gaan we wat meer ontspannend aan de gang. Naast de actieve yoga gaan we aan de slag met yoga-Nidra. Dit is ook wel bekend als “slaap-yoga”. Tijdens deze yoga Nidra sessie, lig je op je rug in een ontspannen houding, terwijl ik je begeleid in deze vorm van meditatie. Deze yoga is bedoeld om de diepe connectie op onbewust niveau met jezelf aan te gaan. Het brengt je in een staat tussen bewust zijn en slaap in. Het is niet erg als je in slaapt valt. Dit gebeurd vaker.Never regret anything that has happened in your life.
It can not be changed, undone or forgotten.
So take it as a lesson and move on.

Wat is de intentie van deze dag?

Het programma van het Release-day event is gebaseerd op verdieping, heling en ontspanning. Het is een dag vol inspiratie, kennis, ontmoetingen en inzichten.
Dit in combinatie met verschillende helingstechnieken en de kracht van de maan. De maan is één van de planeten die onze emoties kan beïnvloeden.
Het kan daarom ook voor je werken, wanneer je de energie van de maan juist inzet. Daarom doen we deze release dag rondom volle maan.
Het moment van lage energieën en daarom ook het ideale moment om los te laten. Dat los laten van oude trauma’s, niet geheelde wonden,
negatieve gedachtes of misschien wel specifieke gewoontes, dat is waar deze dag over gaat.


* Na deze dag ervaar je een diepe heling in jouw onderbewust zijn & rust
* Je hebt een plekje kunnen geven aan datgene wat nodig was voor jou
* en je draagt minder last op je schouders mee richting je toekomst.
* Je voelt meer verbinding met jezelf en jouw innerlijke kracht

Letting go of old habbits,
gaining experiënces

Het event is inclusief een lekker (plantaardige) diner, en er is thee, water en sapjes aanwezig gedurende de dag. Twee korte pauzes zijn ingepland om even een moment voor jezelf te nemen. Je kan deze momenten natuurlijk ook gebruiken om te connecten met andere deelnemers ( hier is ook gedurende de dag voldoende tijd voor)

Het event vindt altijd plaats op locatie en gaat pas door bij voldoende inschrijvingen (minimaal 10).
Locatie: nog onbekend
Datum: nog onbekend
tijd: 13.00-21.30 uur uur
Prijs: € 279,-
Diner: inclusief & lekker plantaardig!


Wil je liever (of misschien juist opvolgend!) een nieuw begin starten? Neem dan een kijkje in mijn andere dag-retraite “Intention day”. Hierin komen dezelfde belangrijke aspecten naar voren, maar richten we ons met name op nieuwe intenties zetten. Dit kan op persoonlijk gebied, maar ook super handig als (startend) ondernemer, als of grote dromer, zodat je wat meer focus creëert en dus eerder je doelen zal behalen.


Ik schrijf me in voor de wachtlijst