Skip to content

Deelnemen aan één van mijn balance retreats is een cadeautje voor jezelf!

Een retreat zorgt ervoor dat je kan ontladen, de-stressen maar ook dat je (weer) terug naar je eigen balans gaat. Terug naar die kern waar liefde, kennis en connectie een grote bijdrage leveren aan jouw balans. En dat zorgt er op zijn tijd weer voor dat je rust in jezelf kan ervaren. Natuurlijk kan ook in dit aanbod de invloed van yoga niet ontbreken, je zal dus kennismaken met verschillende manieren om yoga te implementeren in je leven. Dit is niet allen de yoga houdingen die wellicht kent, maar ook juist innerlijk werk.

Niet te vergeten de herkenning bij anderen & de leuke connecties met de andere deelnemers om je heen die je gaat ervaren tijdens één van deze balance retreats.

BALANCE RETREATS is een onderdeel van mijn bedrijf I lean on green, waarmee ik letterlijke transformatiereizen organiseer zoals je nergens anders tegen komt. In al mijn retreats komen yoga, breinprogrammering, mindset, gezonde voeding en connectie tussen hoofd, lichaam & hart terug.

Je neemt na een BALANCE RETREAT niet alleen heel veel kennis mee naar huis, maar hebt daadwerkelijk een transformatie ervaren. Je gaat naar huis met een gevoel van rust, verbinding en meer zelfliefde.


Bekijk hieronder de verschillende
BALANCE RETREATS

Klik op de button bij één van de balance retreats om zo naar de desbetreffende pagina te gaan. Zo vindt je specifieke informatie voor het retreat waar jij in geïnteresseerd bent, en start je het begin van jouw transformatie-reis.

Back to your true nature:

Dit weekend-retreat is voor jou wanneer je voelt dat je jezelf verloren bent in de hectiek van onze wereld. Je bent op zoek naar je ware ik, en wilt terug naar een natuurlijke manier van balans.

Rust, natuur, yoga en een positieve mindset, gezonde voeding & connectie met jezelf en anderen staan hier centraal, zodat je de waarde van jouw lichaam en geest in ziet en jouw hart weer durft te volgen voor een gelukkig leven in balans!

>> November 2024

>> April 2025

A journey through the 5 elements:

Tijdens dit balance retreat ligt de focus op de elementen van de natuur. Aarde, water, vuur, lucht, ether. Deze elementen worden onderzocht met behulp van tools als yoga, visualisaties, journalen en workshops.

Door deze verbinding met de natuur aan te gaan, ervaar je ook een diepere connectie met jezelf. Door dit samen met een groep gelijkgestemde vrouwen te ervaren wordt ook de connectie met elkaar versterkt.

Rust, natuur, yoga & connectie met jezelf en anderen staan hier centraal, maar vooral ook ontdekking. Ontdekking naar nieuwe manieren waarop de natuur ons kan inspireren, nieuwe verbindingen in jezelf en met anderen. Daarnaast beleef je een fantastische ervaring vol rust, plezier en diepgang.

Release-day:

Dit dag-retreat helpt je los laten wat los gelaten mag worden. Door deze dag tijdens de volle maan te plannen, ervaar je extra energie die het los laten van diepliggende emoties en/of oud trauma ondersteund.

Je voelt dat je fysiek of mentaal (of misschien wel beide) wordt tegen gehouden om jouw meest waardevolle leven te leven, zoals jij dat graag wilt.

Mindset, brein-herprogrammering, los laten in je lichaam en geest & re-connecten met jezelf staan hier centraal, zodat jij je weer als jezelf voelt, geheeld hebt wat in je lichaam verschuild lag en klaar bent voor een nieuwe start.

Klaar voor een nieuwe start, waarin je jouw hart weer durft te volgen voor een gelukkig leven in balans!

Intention-day:

Dit dag-retreat helpt je nieuwe intenties te zetten. Je voelt dat je meer wil en kan, maar weet niet goed hoe. Ergens wordt je tegen gehouden om jouw meest waardevolle leven te leven, zoals jij dat graag wilt.

Mindset, brein-herprogrammering, en brainstromen met jezelf staan hier centraal, zodat jij aan het einde van de dag weet wat je wilt en hoe je dat voor elkaar gaat krijgen. Dit doen we door in creatieve sessies actie te ondernemen.

Door dit tijdens de nieuwe maan te doen ervaar je extra positieve energie voor een nieuwe start. Het is de perfecte tijd om nieuwe intenties te zetten, waarin je jouw hart durft te volgen voor een gelukkig leven in balans!

Liever even overleggen?

Dat kan altijd! plan een afspraak in hieronder (met daarbij jouw hulpvraag) of stuur een mailtje naar info@ileanongreen.com